Carly Arts

Carly Arts

Carly Arts

Naam: Carly Arts
Geboortedatum: 24-07-1984
Woonplaats: Deurne
Beroep: Persoonlijk begeleider crisis- en vrouwenopvang

Motivatie:
In 2013 werd ik gebeld met de vraag of ik me kandidaat wilde stellen op de lijst van Progressief Akkoord – GroenLinks. Hier hoefde ik niet lang over na te denken. Politiek interesseert me enorm, en deze partij sluit precies aan bij mijn persoonlijke normen, waarden en visie!

In mijn werk in de maatschappelijke opvang kom ik veel in aanraking met mensen die het in deze harde, individualistische maatschappij niet redden. Mijn missie is ervoor te zorgen dat we zelf doen wat we zelf kunnen, maar vooral ook diegenen helpen die onze hulp zo hard nodig hebben. Hierop kan en mag niet bezuinigd worden. Zoveel mensen vallen nu tussen de wal en het schip. Het is onze taak juist de meest kwetsbaren te ondersteunen.
Daarnaast vind ik het erg belangrijk dat we met respect en zelfs ontzag omgaan met onze natuur. Zonder deze natuur kunnen we niet leven. Ik zie met lede ogen aan hoe de
natuur in de Peelregio wordt verwoest. Kijk naar de luchtverontreiniging door intensieve
veehouderij, en de natuurgebieden die volgebouwd worden…
Verantwoorde zorg, duurzaamheid en een goed sociaal beleid. Dat is waar ik voor wil gaan!

Na de verkiezingen van 2014 ben ik gestart in de commissie samenleving, waarna ik in 2015 secretaris van de fractie ben geworden en ook in de commissie wonen en vastgoed mijn horizon ben gaan verbreden. Het secretariaat heb ik inmiddels overgedragen aan Esther Stax. Ik zit inmiddels de fractievergaderingen voor en heb per 16 februari 2016 zitting in de gemeenteraad en in de commissie ruimte en economie en de commissie bestuur.

 

Contact

Uiteraard kunt u altijd contact met me opnemen (graag zelfs!) bij vragen of opmerkingen.

Dat kan via de pagina Vragen aan de fractie, via het contactformulier of rechtstreeks:

E-mail: Carly.pagldeurne@gmail.com

Reacties zijn gesloten.