Jacques Magnée

Motivatie

jacques-magnee-720Ik hou van het leven en van samenleven en samen genieten. Om die twee laatste zaken inhoud te geven heb ik me maatschappelijk ingezet door vrijwilligerswerk, waaronder nu meer dan 15 jaren penningmeester van de wijkraad Koolhof,  maar ook door banen te kiezen bij non-profit organisaties.  Ik heb geluk gehad nog van de vut gebruik te kunnen maken en ben politiek actief geworden. Dit omdat commentaar vanaf de zijlijn leveren niet helpt. Doe iets, steek de handen uit de mouwen! Dat kost erg veel tijd.

Mijn inzet in Deurne: niet alleen in de Koolhof maar in heel Deurne een veel betere samenleving, een schone, veilige en betrouwbare leefomgeving, dat alles in de breedste zin des woords.

Ervaring

Geboren in Maastricht, via de HTS in Heerlen en militaire dienst, naar Den Haag, Amsterdam en Breda bij PTT telecom. Vervolgens overgestoken naar de ANWB waar ik o.a. in de 3 zuidelijke provincies het belang van onze leden behartigde op de terreinen van Verkeer en Vervoer, Recreatie en Toerisme en milieu.

Ik ben gedurende driekwart jaar fractievoorzitter en gemeenteraadslid geweest toen Willem Sengers zijn raadszetel vanwege een verandering in zijn baan niet meer wilde vervullen i.v.m. mogelijke belangenverstrengeling.

Contact

Uiteraard kunt u altijd contact met me opnemen (graag zelfs!) bij vragen of opmerkingen.

Dat kan via de pagina Vragen aan de fractie, via het contactformulier of rechtstreeks:

E-mail: jacques..pagldeurne@gmail.com

Tel.: 06-55107534

Adres: Maassingel 190, 5751 VS  Deurne

 

Reacties zijn gesloten.