Commissielid

Naam: Jan Verleijsdonk
Geboortedatum: 19-03- maart 1952
Woont in de Koolhof
Beroep: Met pré pensioen, voorheen stedenbouwkundige
 
Motivatie:
Ik ben lid van Progressief Akkoord om dat dit in Deurne de enige partij is die mijn belangen het beste vertegenwoordigt en dat ook al jaren doet. In een ver verleden was ik actief in de voorloper van onze partij, Progressieve Partij Deurne (PPD). Als gevolg van een koerswijziging en persoonlijke omstandigheden ben ik een hele poos niet meer actief geweest in de politiek.
Ongeveer vier jaar gelden ben ik benaderd door Progressief Akkoord om weer actief te worden en heb hierin toegezegd. Momenteel zit ik de steunfractie en ben ik commissie lid voor Progressief Akkoord- Groen Links. Ik verdiep me vooral in de onderwerpen die onze fysieke leefomgeving betreft, dus de commissies Wonen &Volkshuisvesting en Ruimte & Economie. Dat heeft natuurlijk ook veel te maken met mijn achtergrond (stedenbouw en planologie). Landelijk stem ik meestal Groen Links.
Op de korte termijn hoop ik dat Deurne op bovengenoemde onderwerpen een beleid heeft ontwikkeld waar onze partij voor staat. Voor 2030 hoop ik dat het in Deurne weer net zo fris ruikt als bijvoorbeeld in Zuid-Limburg, de lucht weer relatief schoon is en aan het misbruik van onze flora & fauna en onze bodem een halt is toegeroepen, zodat deze zich weer kan herstellen.
Samen Gezond in een Mooi Dorp (gemeente)
 
Contact
Uiteraard kunt u altijd contact met me opnemen (graag zelfs!) bij vragen of opmerkingen.
Dat kan via het contactformulier of rechtstreeks:
E-mailJanv.pagldeurne@gmail.com

Overige leden

Annemieke Quaadgras

Commissie,fractiesecretaris

Tjeu Lammers

Commissielid

Thomas Dortmans

Commissielid