Het verhaal van Michel, 3de op onze kandidatenlijst

Het verhaal van Michel, 3de op onze kandidatenlijst. Michel Lintermans, drijvende kracht achter de stationscoöperatie. Hij wil samen met anderen werken aan een mooier en groener Deurne.

Zijn verhaal.

Mijn naam is Michel Lintermans, 51 jaar. Getrouwd met Frieda en gelukkig met onze drie prachtige dochters, Kelly (21), Emma (18) en Suzan (15). Wij wonen in de Heiakker.

Deurne is een mooi dorp in de Peel en daar wil ik graag aan bijdragen. Dit doe ik vooral rond het station.  Samen met omwonenden en ondernemers hebben we een coöperatie opgericht. Een belangrijk doel van deze coöperatie is mensen met elkaar verbinden. Dit doen we door samen in het groen te werken, maar ook door transformatorkasten en -huisjes met foto’s te bekleden. 
Inmiddels ben ik ook elders in Deurne actief geworden, als medeorganisator van het foodtruckfestival “De dag van het kasteel” en samen met bewoners in de St. Jozef zijn we bezig met een park. 
Samen doen, mensen met elkaar verbinden, samen iets voor elkaar krijgen. Dat is de reden waarom ik in de politiek actief wil zijn en de komende jaren de gemeenteraad in wil.
Landelijk ben ik overigens erg actief bij reizigersorganisatie Rover en betrokken bij de restauratie van de Hondekop (Mat54), een trein uit 1962.
Deurne 2030 moet een mooi en groen dorp zijn, waar veel ruimte is voor bomen en ander groen, waar wij aan autodelen doen, waar mensen elkaar helpen. Buren elkaar weer kennen. Mijn wens is om Deurne weer gezond en groen te maken.