GroenLinks

GroenLinks organiseert op 9 september De grootste kantine van Nederland in Afas live.

Lees meer

Lintje voor Deurnese raadsleden Wilbert van Deursen en Peter Strijbosch

De Deurnese raad nam dinsdagavond afscheid van tien leden: Helmy de Louw, Wim Luijten, Theo van der Kant, Peter Tabor, Wil Tielemans, Martijn Lukassen, Mirjam van Asten, Evert van Kampen, Peter Strijbosch en Wilbert van Deursen.

Lees meer

Eindelijk gif in Deurnes debat over stank

Carly Arts is een van de politici die het duidelijkst stelling neemt tegen mestfraude en stankoverlast. En ook iemand die haar standpunten helder verwoordt: minder beesten, minder mest. In Deurne kruisten de politici nog eenmaal de degens voor de verkiezingen.

Lees meer

Geen sloop woningen, dankzij het gesprek met een bewoonster van de Anton van Duinkerkenstraat.

Afgelopen zaterdag stonden we op de Wolfsberg, het is immers verkiezingstijd, toen Carly in gesprek raakte met een mevrouw die ons vertelde dat de gemeente van plan is haar woning te slopen om het park aan de Hogeweg te realiseren.

Lees meer
27 Feb

Deurne wil omstreden pachter weren van gemeentegrond

 Deurne wil regels voor het verhuren van zijn eigen grond aanscherpen. Agrariërs kunnen tot drie jaar uitgesloten worden van pacht als ze zich niet aan de wet hielden. Dit naar aanleiding van misstanden bij de gebroeders Nooijen, die ook gemeentegrond huurden.

Lees meer

Ernst Jansz onze lijstduwer!

Wij zijn blij dat Ernst zich verbindt aan onze visie en als lijstduwer ons een steun in de rug is.
 

Lees meer

De verkiezingsstrijd is begonnen!

In Helenaveen vond het eerste lijsttrekkersdebat plaats. De (onze) enige vrouwelijke lijsttrekker Carly stond haar mannetje tussen de mannen!
 
Lees meer

Veel terechte kritiek op de Nieuwjaars speech van de burgemeester

In dit artikel geeft Carly Arts een reactie: ‘Het is heel raar om zo'n uitspraak te doen als heel Nederland weet dat er een mestprobleem is en Deurn

Lees meer

Pagina's